ATV 8x8

2 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

Argo Frontier 700 8x8 '22

Argo Frontier 700 8x8 '22


Motor: V-Twin EFI

Frana fata: hidraulica

Combustibil: benzina

15.488 €

Rate de la RON

Argo Frontier 700 Scout 8x8 '22

Argo Frontier 700 Scout 8x8 '22


Motor: V-Twin EFI

Frana fata: hidraulica

Combustibil: benzina

16.586 €

Rate de la RON

Compania noastra va ofera o gama variata de vehicule off road cu tractiune pe 8 roti, care pot fi pilotate pe uscat sau pe apa, usor de adaptat pentru aplicatii utilitare si de interventie in zone greu accesibile vehiculelor conventionale. Contactati-ne oricand pentru o oferta!

Intrebari frecvente ATV 8x8

Da, pentru a conduce un ATV este nevoie sa detineti permis conducere categoria B.

ATV-urile cu omologare de Tractor (T3b / T1b) se vor inscrie pe raza primariei de domiciliu.

Toate indicatiile de intretinere a vehiculului dvs se afla specificate in Carnetul de garantie pe care il primiti la cumparare. Intervalele de revizii sunt, de asemenea, specificate in Carnetul de garantie. Va sfatuim sa il cititi cu atentie pentru o func

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.

De service si revizii puteti beneficia fara nici o problema. De garantie beneficiati doar in cazul in care furnizorul de la care ati cumparat dvs ATV-ul este dispus sa coopereze cu tehnicienii ATVRom pentru rezolvarea problemei dvs.

Preturile pentru ATV-uri difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.

Da, puteti cumpara ATV in rate sau leasing. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.

Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

*Preturile afisate in aceasta pagina nu contin TVA