Regulament Campanie White Friday

 

Orice comanda plasata pe site in perioada 10 - 13 Februarie 2023 beneficiaza de promotia de White Friday. Solicitati oferta online si veti fi contactat in cel mai scurt timp. Oferta valabila in limita stocului disponibil.

 

MENTIUNE:
Toate comenzile plasate pe site, in perioada de White Friday, 10 - 13 februarie, vor beneficia de promotiile campaniei, chiar daca nu ati reusit sa intrati in legatura cu un reprezentant de vanzari, din cauza perioadei aglomerate. Ne vom asigura ca toti clientii care au plasat o comanda in perioada mentionata vor fi contactati telefonic ulterior, in cel mai scurt timp, pentru finalizarea tranzactiei.

In perioada campanie White Friday 10 -13 Februarie, gama CFMOTO beneficiaza de 5 ani GARANTIE!


Dobanzi promotionale de White Friday pentru LEASING:
Cele mai avantajoase dobanzi pentru leasing in perioada White Friday: 

"Dobanda de la 0,99 % pe an"

Detalii:
 
•    Perioada: 10.02.2023 – 13.02.2023
•    Produse creditabile: ATV / SXS CFMOTO  (modelele inmatriculabile); motocicletele (toate marcile); scutere Vespa, Piaggio, Aprilia; Spyder si Ryker
•    Valoarea minima de finantare: 3500 EUR
•    Numar rate: 12 / 24 / 36 luni
•    Dobanda: 0,99% / an pentru perioada finantare 1 an, 1,99% / an pentru perioada de finantare 2 ani, 2,99% / an pentru perioada de finantare 3 ani
•    Avans minim: 10%

 

Anumite modele de MOTOCICLETE DE ENDURO, pe langa discount, au si un voucher cadou in valoare de 1000 euro, voucher care este valabil o luna de la data achizitionarii, la care nu se mai aplica alte discounturi si oferte, si poate fi folosit doar pentru achizitia de echipamente si accesorii.

In perioada campaniei White Friday, NU SE DAU CADOU carti RAR, numere rosii si transport gratuit. Serviciile post-sale: transport, eliberare carte identitate vehicul de la RAR, numere provizorii, montaj accesorii etc. au costuri separate.

Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.