2024 Sea-Doo Wake 170 si Sea-Doo Wake Pro 230 livreaza distractie extrema pe apa

2024 Sea-Doo Wake 170 si Sea-Doo Wake Pro 230 livreaza distractie extrema pe apa

18.10.2023

Lineup-ul de skijeturi Sea-Doo ofera doua optiuni performante pentru a practica diverse sporturi nautice, cum ar fi windsurfing, parasailing, wakeboarding, schi nautic, wakesurfing. Sea-Doo Wake 170 si Sea-Doo Wake Pro 230 sunt PWC-urile ideale pentru pasionatii acestor activitati pe apa! 

Amatorii de senzatii extreme vor aprecia adrenalina plimbarilor pe valuri, trasi in viteza de un skijet Sea-Doo din gama dedicata. Modelele Wake si Wake Pro sunt special concepute pentru cei care doresc sa exerseze trucuri, sarituri si acrobatii spectaculoase. 

2024 Sea-Doo Wake 170 ofera stabilitate crescuta si combinatia optima de putere si eficienta de consum. Acest skijet asigura capacitate de transport de trei locuri si este construit pe o platforma spatioasa si versatila prevazuta cu puncte de accesorizare LinQ. Ambarcatiunea este alimentata de un motor natural aspirat Rotax 1630 ACE 170 CP. Designul carenei GTI este gandit pentru a facilita distractia si pentru o manevrare usoara. Materialul Polytec Gen II reduce greutatea pentru a livra performanta de top si eficienta. In plus, acest material inovator este mai rezistent la zgariere chiar si decat fibra de sticla. 

Skijetul Sea-Doo Wake include tot ce ai nevoie pentru o aventura maritima la cote inalte: stalp de schi retractabil LinQ, mod Ski exclusiv pentru accelerarea perfecta la fiecare tractare, suport detasabil pentru placi si grafica Wake unica. Toate dotarile vin standard. Optional, acest jetskipoate fi echipat cu sistem premium Bluetooth Audio rezistent la apa, perfect integrat. 

Atat Wake 170, cat si Wake Pro 230 dispun de frana inteligenta si marsarier. Sistemul exclusiv iBR, acum la a treia generatie, este recunoscut de Garda de Coasta a SUA pentru imbunatatirea sigurantei si permite riderului o oprire mai rapida. Cu ambele maini pe ghidon, pilotul se poate angaja inainte, neutru sau inapoi pentru manevre stabile si lipsite de griji la viteze mici. 

Platforma extra spatioasa si deosebit de stabila asigura confort sporit si este perfecta pentru odihna sau in vederea pregatirii pentru sporturi pe apa. Reimbarcarea se realizeaza cu usurinta. Scara de imbarcare are un design pliabil. In ceea ce priveste spatiul de stocare, Sea-Doo Wake 170 ofera un compartiment frontal masiv unde pot fi depozitate diferite obiecte importante, ca de exemplu echipamente pentru snorkel, prosoape, telefon etc. 

Ca optiune, riderii lui Sea-Doo Wake 170 pot adauga sistemul iDF care permite curatarea admisiei in doar cateva secunde, fara a parasi saua, cu o simpla apasare de buton. 

2024 Sea-Doo Wake Pro 230 ofera puterea motorului Rotax supraalimentat cu intercooler extern si furnizeaza control si stabilitate de top in industrie. In termeni de motorizare, acest skijet 1630cc dispune de racire CLCS (circuit inchis), sistem iBR electronic, control al acceleratiei iTC si sistem D-Sea-Bel de evacuare. 

Include pachetul Tech compus din sistem BRP Audio Premium (100W Bluetooth), display 7.8" color si port USB. Caracteristici: sa din doua piese Ergolock, cheie RF D.E.S.S. (antifurt), sistem de accesorii LinQ, oglinzi cu unghi mare, covorase imbarcare, ghidon reglabil, ochete sporturi nautice, curelusa (se prinde de sa). Spre deosebire de Wake 170, modelul Wake Pro 230 beneficiaza de carena ST3 din fibra de sticla. Printre functiile instrumentarului se numara modurile Sport, ECO, Slow, Ski si limitator de viteza. 

O regula foarte importanta de respectat atunci cand va dati cu orice skijet este sa purtati echipamente skijet (veste flotabilitate, manusi, incaltaminte, ochelari, diverse echipamente neopren etc.) pentru a evita consecintele unei accidentari nedorite. Specialistii nostri va pot ajuta sa alegeti echipamentele potrivite! 


Skijeturile Sea-Doo Wake 170 si Sea-Doo Wake Pro 230 sunt ideale pentru practicarea de diverse sporturi nautice.

Te-ar putea interesa si:

Vespa 2024 Lineup

Sezonul Vespa 2024 a inceput, aducand noutati pentru fanii nerabdatori sa urce in sa! Vespa continua sa cucereasca generatii intregi datorita sarmului care transmite ideea de libertate si al stilului unic. Istoria sa este intensa, Vespa fiind prot...

Citeste mai mult